RSS Feed

Into my garden, July 2009

Posted on

Etter lang tid med sol og varme, har regnet gjort sitt inntog på østlandet for noen dager. Hagen gleder seg for det trengtes en skikkelig rotbløyte nå. Plantene strutter igjen.

Her har jeg fotografert litt av hva som er finest akkurat nå: En Solsikke i fullt flor, Gule liljer, En vakker blekrosa Peon med nydelig duft, og ikke minst ei krukke  med blå Campanula og Hvite  samt Rosaspettede Pelargonier på terassen.

010709

After some time with sun and heat, the rain has made its way to the eastern region for a few days. My garden has really been looking forward to this. The plants are bursting again.

Here I have photographed some of my finest plants right now: A yellow Sunflower, yellow Lilies, a beautiful pale pink Peon with wonderful fragrance, and not least, a jar of blue Campanula and some white and pink Pelargonies on the terrace.

Reklamer

5 responses »

  1. Her i Bergen har planter også skreket etter vann og det har de fått de siste to dagene. Vi har hatt noen flotte uker med varme og sol, men da det begynte å bøtte ned i går, så syntes jeg det bare var deilig. Det luktet så godt ute etterpå.
    Vi har lagt heller og sådd gress imellom, så vi har måtte vanne hver kveld, men resten av uken ser det ut som vi slipper det.

  2. Nydelige blomster! Hos oss er de første rosene på vei til å springe ut (de ble plantet for en måned siden), eller ser det ikke så mye blomstring i år.

  3. Ja, plantene og hagen trengte regn, men nå synes jeg at sola skal titte fram igjen.

  4. Så herlig blomster :o)

  5. Nydelig! Helt skjønt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: