RSS Feed

Ulmus on my needles

Jeg har forelsket meg i et spennende og litt annerledes sjalsmønster: Ulmus av Kirsten Kapur. Det er litt tøffere enn mange av de andre Lace- sjalene jeg har strikket og strikkes med garn i to farger – Vanligvis – Jeg har nemlig bestemt meg for å kun bruke én farge. Dette fordi jeg faktisk ikke klarer å bestemme meg for to farger som jeg syns passer sammen, og fordi jeg allered har dette vakre merinoull- garnet som jeg så gjerne vil bruke. Fargen Mulled Wine er bare helt skjønn syns jeg.Dessuten er garnet allerede litt sjattert og jeg syns det holder – Er rett og slett redd for at det rett og slett vil bli både rotete og glorete med to ulike farger, selvom jeg har sett mange alldeles nydelige Ulmus- sjal som er tofarget. (det er nok bare meg som er litt rar)..

Imidlertid – Endelig har jeg fått strikkepinnene i gang på dette sjalet. I og med at første del av sjalet ikke har noe Lace/ hullmønster, så går bare sakte sakte men fremover (strikker jo av og til litt feil også).., og det er derfor til tider nesten litt kjedelig og strikke denne patentlignende mønsterdelen. Men jeg gleder meg til å komme til Lacedelen som skal strikkes til slutt, og håper at det totale resultatet av mønsterkombinasjonene vil bli flott – Så da blir det nok fint til slutt.

Ulmus2

I’ve fallen in love with an exciting and slightly different shawl pattern: Ulmus by Kirsten Kapur. It’s a little funkyer than many of the other Lace-wraps I’m used to knit. Ulmus are usually knitted with two colors – I though have decided to use only one color. This is because I actually can’t decide for which  two colors that I think fit together, and because I already have this beautiful merino wool-yarn that I so want to use. The color of mulled Wine is just beautiful. This yarn is already a little shimmering and I think this is enough. I’m simply afraid it will be both cluttered and gaudy with two different colors – Although I have seen many beautiful two- colored Ulmus-wraps.

However – I’ve started knitting my Ulmus.  The first section has no Lace, so the progress is quite slow, and even a little boring. But I can’t wait to reach the Lace- section which is very beautiful, and I hope that overall the result of the two pattern combinations will be great .

Reklamer

4 responses »

  1. Det er et flott mønster og du har valgt en nydelig farge. Dette blir nok veldig bra! :o)

  2. Ai, ai, dette sjalet er lekkert! For noen praktfulle blonder som kommer på det. Det kommer til å bli så lekkert med den fargen du har valgt, og minst like flott å holde det ensfarget, som å skulle føre til en til farge.

  3. Hei :=)
    skjønner godt du gjerne ville bruke det garnet der. Så lekkert det var. det blir nok eit nydelig sjal.
    Tenkte på deg da eg var i Oslo, men det var så kort tid, så eg tar kontakt att neste gang eg er der lenge.
    Ha ei fin uke vennen

  4. Nydelig farge på det garnet.Sjalet blir nok helt nydelig.Gleder meg til å se det ferdig.Ha en flott dag:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: