RSS Feed

Merry Christmas

Det er lille julaften og julestemningen og roen er i ferd med å senke seg i hjemmet vårt. Juletreet er pyntet og gavene er kommet på plass under treet. Ribba er krydret, multene er tint, lammerullen er kokt og presset – I det hele tatt: Alt er klart for julefeiring. Jeg ser frem til et par rolige helgedager sammen med familien. I romjula skal jeg jobbe så det gjelder å nyte disse hlegedagene. Forhåpentligvis finner jeg litt tid til å ta frem strikkepinnene i løpet av førstedagen. Jeg planlegger å strikke en ullgenser til Elias (bikkja) –  Classic Cabled Aran Sweater. Så kaldt som det er nå om dagene, så trenger også bikkja varmt tøy når vi går tur.

Christmas is here and the Christmas spirit is about to descend into our home. The Christmas tree is decorated and gifts are in place under our tree. Everything is ready for Christmas celebration. I look forward to a few days of Peace av relaxation. Hopefully I find time to knit a little during these days. I plan to knit a sweater to Elijah (the dog) – Classic Cabled Aran Sweater. As cold as it is nowadays, the dog will also need warm clothes when we go for walk.

Det har ellers ikke vært mye tid til håndarbeidskos i desember. Jobb og juleforberedelser har naturlig nok tatt mye tid . Litt småplukk har jeg likevel fått til. Denne gangen har jeg tatt i bruk symaskinen (Husquarna Viking Rose). Med hjelp av broderienheten har jeg brodert juleornamenter til å henge på juletreet og til å pynte julegaver med.

It hasn’t been much time for crafts during December. Job and Christmas preparations have naturally taken much time. A little minor edits, I’ve still got to. This time I used the sewing machine (Husquarna Viking Rose). With the help of embroidery unit, I have embroidered Christmas ornaments to decorate the Christmas tree and  Christmas gifts.

Jeg ønsker dere alle en riktig Gledelig julehelg og et velsignet Godt nytt år. I wish you all a Merry Christmas and a Happy New Year.

Reklamer

11 responses »

 1. Hei vennen.
  Vil ønske deg og dine ei super julehelg. Du får nok tid til å strikke hundegenser, berre du prioriterer det nok. Stor julklem fra Greta

 2. Fine julefigurer du har lagd på symaskinen din. En riktig god jul til deg.

 3. Hei Greta – Prioritering er sikkert cluet når man har mye man har lyst til å bruke tida på. Men jeg koser meg lell, med det jeg får gjort. God Jul til deg og dine også =)

 4. Takk skal du ha LilleAsk – Riktig god jul til deg også =)

 5. Så fine figurer du lager! Ha en riktig god jul!

 6. God jul til deg og dine Eva.
  Og så håper jeg vi får se Elias’ genser når den er ferdig. Jeg har begynt på en til Odin og håper jeg blir ferdig snart…

 7. Heisann. Innom med ein liten jule-og nyttårsklem 🙂

 8. Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min:-)

  Ønsker deg ei fortsatt fin jul!

 9. Å, så nydelige ornamenter du har sydd!

 10. Takk alle sammen for koselige kommentarer og julehilsener =)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: