RSS Feed

February knitting in the sun

Formen er ikke noe særlig tess i dag, desverre – Utslitt, rett og slett.  Tror ikke jeg er skapt for kongress- og hotellopphold. Til tross for flott hotellrom, god seng, veldig interessant kongress, ypperlig service etc, etc, så sov jeg veldig dårlig under hele hotelloppholdet. Jeg vet jeg er litt sær – heimekjær – det har jeg alltid vært. Jeg sov imidlertid veldig godt på hybelen hos datteren min dagene før kongressen startet, og hybelen til dattera er jo ikke «hjemme». Allikevel var det bare på hotellet jeg plagdes med søvnen.. Ja ja, analyser meg den som kan. Nå er jeg hvertfall hjemme hos gubben og bikkja igjen og jeg må altså bare tillate meg denne dagen med ro for å komme til hektene. Sånn er det bare – Jeg gjør det beste ut av saken og koser meg med februarsola som stråler gjennom stuevinduet, god kaffe, koftestrikking og litt pensumlesing.

«Kruneranden» er komplett. Det ble 51 repetisjoner – Noe som kan bety litt utfordringer når jeg nå skal begynne på “Kattepote- borden” . Mønsterert går ikke helt opp. Jeg har 302 +4 masker i lukningen, og kattepotene går over 12 masker. Det vil si at jeg får 25 repetisjoner og 2 masker til overs. Jeg får se hvordan jeg griper det hele an. Tenker jeg legger inn én maske på start og én på slutten av borden.

The «Krunerand» is complete. There were 51 repetitions – which could mean some challenges when I start the «Cat’s Paw-border». The pattern does not go all the way up. I have 302 + 4 stitches in the closure, and the Cat’s Paw go over 12 stitches. It means that I get 25 reps and 2 stitches left over. I’ll see how I grasp it. Thinking I place one stitch at beginning and one at the end of the table. 


Det er Kattepote- bord nr 25 A jeg skal strikke – Med en egen liten tilpasning blir mønsterborden akkurat sånn som jeg vil ha den.

I’m going to knit the Cat’s Paw-table No. 25 A  – With a little adaptation this pattern border will turn out exactly the way I want it to.

 

Fortsettelse følger. Velkommen tilbake!  

To be continued. Stay tuned!

Reklamer

6 responses »

 1. Så spendende jakke du holder på med gleder meg og kunne få se den ferdig.
  Moro å være på farten men helt enig det er slittsomt og.
  Da er det altid godt å komme heim igjen.

 2. Borte bra men hjemme best, ja. Det mener nå jeg også =)

 3. Det er sant att det er best hjemm. Eg og trives godt hos dattra da. For tida passer eg i alle fall best hjemme. Ikkje kjekt å stå opp tidlig når ein er borte. Den kofta di vert så flott atte. Ta deg inn att i dag du. Det fortjener du klem

 4. Min dypeste medfølelse over «ikkefåsovepåhotellromsyndromet». he, he …
  Er akkurat som det aldri blir stille der og når stillheten endelig kommer, mellom 03 og 06 blir det liksom litt lite tid.
  Spennede å følge kofta di. Mange koselige minner dukker opp når jeg ser detta mønsteret 🙂
  Lykke til videre!
  Klem Tove

 5. Hehe Takk Tove – du treffer spikeren rett på hodet der, ang «ikkefåsovepåhotellsyndromet» =)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: