RSS Feed

Earth Hour and knitting in the dark

Posted on

Fra klokka 2030 – 2130 i kveld, ble den årlige Earth Hour arrangert i Norge. WWF står bak denne verdensomspennende symbolske markeringen, hvor alle med tilgang til en lysbryter har sjansen til å bidra. Kampanjen er et globalt og visuelt uttrykk for folks vilje og evne til å stå sammen mot klimaendringene. Jeg ble invitert til å delta av min datter, og har nå slått av alt lys i huset i en time hver 31. mars, siden 2009. Slik som dette så det derfor ut hos meg kl 2035 i kveld:

 

Å strikke i mørket  er ikke nødvendigvis lett, men ettersom jeg valgt et lett hjernedøft strikkeprosjekt, så gikk det fint. To rett og to vrang, kan selv jeg klare i  det begrensede lysskinnet av stearinlys. Dermed kom jeg jo også et stykke lengre med Faerytale Sakura’en min. Har nå begynt på økningene foran og bak, og forløpig ser det ut til at jeg husker hvordan det skulle gjøres. Det irriterer meg imidlertid litt at jeg ikke skrev ned fremgangsmåten på økningene forrige gang jeg strikket en slik hals/poncho/skuldervarmer.

 

From 2030 – 2130 this evening was the annual Earth Hour arranged in Norway. WWF stand behind this worldwide symbolic celebration, where everyone with access to a light switch has the chance to contribute. The campaign is a global, visual expression of people’s willingness and ability to stand together against climate change. I was invited to participate by my daughter, and now has turned off all the lights in the house for an hour every 31 March, since 2009. But knitting in the dark is not necessarily easy. However, I managed to knit a bit further om my Faerytale Sakura. I have now started on the increases in front and behind, and preliminary, it seems that I remember how it should be done. It irritates me, however little that I did not write down the steps on the increases last time I knit this Caplet.

Ønsker alle ei fortsatt flott påske- strikkehelg 

Reklamer

3 responses »

  1. Vi skrudde av alle lys her i heimen, men lot tv og lapper stå på. Stearinlys ble tent, men strikketøy i mørket ble det ikke noe av. Men det var fordi jeg glemte det igjen på campingen, og jeg gadd ikke begynne på noe nytt. Nydelig vær her på Østlandet i dag!!! Håper det forsetter resten av uka. Klem Grethe

  2. Ja vi er heldige med påskeværet i år, Grethe. Kos deg masse på campingen i påska – klem

  3. Glemte hele Earth Hour vi, enda det var i min bevissthet tidligere samme dag! Før har vi husket det omtrent med religiøs fanatisme!
    Jeg skimter pinner jeg misunner (tror det ender med at jeg kjøper meg noe sånt. Kanskje det skal bli skattepenge-gaven til meg selv!!
    God tirsdagspåskedag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: