RSS Feed

Lørdagsgleder

Lørdag, og ikke én maske strikket hele uka. Hvordan kunne dette gå til, kan man vel spørre seg. Tjaaa.. Vet sannelig ikke. Uka gikk liksom så fort, og jeg har vært opptatt med andre ting – Tydeligvis… Men jeg har hatt ei fin uke likevel. Har kost meg med studier og familiære aktiviteter, lett skjønnlitteratur og gode turer med turkameraten Elias.

Dog SweaterBlue8

I kveld skal jeg derimot strikke. Jeg skal på strikkekveld sammen med trivelige strikkedamer. Det gleder jeg meg veldig til. To små overraskelsespakker har jeg ordnet for å ta med – vi skal ha pakkefest. Det kan bli morsomt.

pakkefest

Her i uka åpnet endelig Juleamaryllisen sin første blomsterknopp – Bedre sent enn aldri, er det visst noe som heter. Men det er greit. Det er jo koselig med blomster etter jul også, og blomsterrosetten er skikkelig fin.

Amaryllis260113

Saturday – And not a single stitch knitted the whole week. What happend? Ohh – I don’t know, really. Just Life I think.. Busy, busy, busy, with day- to- day- Life: Studying, family, walks with the dog and such stuff. But that’s OK too. Tonight I’m having a Ladyes Night out – meeting friends – having a ball – I’m looking forward to that 🙂

Ønske alle ei riktig trivelig januarhelg!

Reklamer

4 responses »

  1. Ja, slik går nå dagene 😉 Ha en flott lørdagskveld hos dere!

  2. oisann ingen strikking på ei uke. det går nesten ikkje ann. Men av og til skjer vel det også. Men da er det nok fordi ein ahr så masse anna som er gøy å gjere på.
    Kos å strikke i kveld da. vakkre blomar er alltid vakkre og kjekt å ha. kos deg på strikketreff med kjekke damer. klemmen

  3. Så sant så sant Hanne – sånn går nu dagene. En fin lørdagskveld til deg også 🙂

  4. Huff ja – Greta. Det har vært rart med ei uke uten strikking. Men desto triveligere å ta frem strikketøyet igjen i dag da. Kosa meg masse.
    Klem og god helg til deg også 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: