RSS Feed

Jentekveld med pinner og noe attåt..

For en trivelig og sosial kveld i slutta lag med Karipia, Kate og Merethe – Tøffe, vakre og herlige jenter med sans for pinner, garn og latter. Tusen takk til alle for en super kveld. Kjære Kate som får æren med å være katalysatoren for at denne kvelden kunne finne sted – Kate sørget for at jeg, henne selv og Karipia møttes like rundt nyttår og ble kjent med hverandre. Flotte Karipia som inviterte til jentekvelden og tryllet frem en fantastisk salatbuffet til oss og perlende tysk Riesling i glasssene, etterfulgt av eksotisk kaffe, deilige søtsaker og enda litt godt i glassene. Og koselig Merethe hadde tatt turen fra det høye nord for å bli med på treffet- Vi to hadde ikke sett hverandre på omtrentligen 30 år, så både overraskelsen og gjensynsgleden ble stor. Trivelig!

Som dere vil kunne se av bildene, er kveldens alibi til enhver tid godt plassert på alles fang – nemlig strikketøyet. Hvor mange masker som ble strikket i løpet av kvelden, er dog vanskelig å si eller bevise. Imidlertid fikk ingen gnagsår på fingertuppene eller gikk tom for garn, så da ble det kanskje mer latter enn det ble pinne- race og garnmaraton.

260113_2

Pakkefest ble det også – en morsom selskapslek som handlet om å vinne flest mulig pakker ved hjelp av terningkast og deretter «stjele» pakker fra de andre. Reglene for leken kan dere lese mer om HER på Karipia sin blogg.

260113_1

Heldige meg vant både et nydelig småblomstret stoffstykke som skal blir brukt til noe veldig fint etterhvert, og et sett med 2 stk kjempesøte telysholdere av sandkakeformer og 2 stk Mugrug’s.

260113_4

På vei hjem etter en særdeles vellykket kveld, så måtte jeg bare stoppe opp og knipse dette bildet av utsikten over Trondheim. Det var så flott med alle lysene. Synd månelyset over fjorden ikke  kom så bra frem. Men om dere ser riktig godt etter, så kan dere se Munkholmen som to bittesmå gule prikker uti den svarte fjorden omtrent midt på bildet. Fin by!

260113_3 

I’ve had a great evening – a real Lady’s night, with some friends of mine Karipia, Kate and Merethe, filled with good Food and drinks and even more happy laughter, talking and knitting.

 

Ei fortsatt strålende helg til alle!

Reklamer

10 responses »

 1. Høyres ut som ein kjempekjekk kveld. skjønner att dere koste dere. Skulle gjerne vore fluge på veggen og sett på dere. Veit jo att eg hadde trivdes saman med deg så da hadde eg vel matcha med dei andre også. Kjekt å lese og høre om. Da får du ha ein fin søndag også og ta det inn att

 2. Så herlig kveld!

 3. Takk Greta. Det var innmari hyggelig. Det er så koselig å bli kjent med flotte, trivelige strikkedamer når man er ny på et sted – Og så har man jo i utgangspunktet en god felles interesse og arena som utgangspunkt for nytt bekjentskap og vennskap.
  En fin søndag tl deg også 🙂

 4. Ja – kjempeherlig, Lisbeth. Ha en fin søndag 🙂

 5. Takk for en kjempekveld Eva 🙂 Er utrolig glad for å ha blitt kjent med sprudlende, herlige deg.
  Flotte bilder som får fram hvor mye vi kosa oss. Glederm meg allerede til neste gang vi sees:))
  Søndagsklem til deg:)

 6. Tusen takk for en hyggelig kveld sammen med dere, dere er noen fab damer 🙂
  Ekstra stas å få møte Eva etter så mange år. men vi treffes igjen.
  Setter stor pris på dere alle sammen 🙂
  Klæm Merethe

 7. Klemmer tilbake søte vene Karipia 🙂

 8. Tenk at det har gått 30 år fra sist vi møttes Merethe. Sannelig på tide og du verden så koselig. Stor klem til deg også 🙂

 9. Så herlige med en jentekveld.
  Slike kvelder lever man lenge på.

 10. Det har du helt rett i Tebasile 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: